Ben jij een christmaholic? 0

Kerstboom

Het is volop zomer en toch zit jij al uit te kijken naar december. Niets gezelliger dan de kerstboom versieren, kerstcadeautjes uitkiezen en romantische kerstfilms kijken. En het hoogtepunt: Kerstmis zelf natuurlijk. Herken jij je daarin? Dan ben je hier aan het juiste adres! In deze blog lees je enkele tips om in de zomer al helemaal in die kerstsfeer te komen.

Shoppen

De zomer staat gelijk aan koopjestijd. En dat is fijn! Niemand die weet dat jij al stiekem originele kerstcadeaus aan het zoeken bent. In de winkelstraten kan je toevallig iets zien voor je broer of je vindt misschien een prachtig juweeltje voor je mama. Maar ook online spot je ongetwijfeld een heleboel (gepersonaliseerde) cadeaus. En wist je dat sommige kerstwinkels het hele jaar open zijn? Dat had ik jou niet moeten vertellen waarschijnlijk. Tijd voor nieuwe kerstversiering!?

Spotifylijst

Leg nu al je eigen kerstplaylist aan. Van All I Want for Christmas Is You en Last Christmas tot Jingle Bells, ze staan er allemaal op. Als je dan even een dipje hebt, hoef je maar je playlist op te zetten en je komt er weer helemaal door. Dan kan je te pas en te onpas meebrullen met Mariah Carey en co.  Nu alleen maar hopen dat je huisgenoten er even hard naar uitkijken als jijzelf 😉

Filmklassiekers

Heeft de kerstplaylist niet gewerkt om je in de stemming te krijgen? Haal de zware middelen dan maar boven! Netflix heeft gelukkig een paar échte kerstklassiekers staan die je het hele jaar door kan bekijken. The holiday, The prince and me en natuurlijk ook dé klassieker aller tijden The sound of music. Eerder zin in korte afleveringen? Herbekijk dan de Noorse serie Hjem til jul. Kerststemming gegarandeerd.

Aan de slag

Het is slecht weer in de zomermaanden en je hebt bovenstaande activiteiten al uitgeprobeerd? Dan kan je zelf creatief aan de slag gaan en enkele kerstaccessoires op tafel toveren. Je kan bijvoorbeeld beginnen met kerstkaartjes maken. Dat kan uiteraard met pen, papier en veel glitter. Of dat kan online. Dan kan je misschien nu al beginnen met een selectie foto’s van jou en je familie. Een gekke, een serieuze en een feestelijke?

Christmas party

En als je écht niet meer kan wachten, kan je natuurlijk al een (heel) vroeg kerstfeestje organiseren met vriendinnen. Uiteraard hoort daar een dresscode, kerstversiering en een heerlijk kerstmenu bij. Je vriendinnen zullen ongetwijfeld even enthousiast zijn als jij! Veel plezier én… Merry Christmas. 

Previous ArticleNext Article
CULTUUR ·

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *