Maak jouw kinder-huishouden compleet met Mepal! 0

Lunchbox van Mepal

Kinderen in huis… het brengt vreugde en liefde, maar eerlijk is eerlijk, het hebben van kinderen gaat toch ook gepaard met een hoop gedoetjes van tijd tot tijd. Je kan wel stellen dat het huishouden dat jij en jouw partner eerst samen leiden, totaal anders ingericht dient te worden. Gelukkig zijn er een paar fijne merken op de markt die je daar als geen ander mee kunnen helpen. Nu denk je hierbij waarschijnlijk direct aan bedrijven die je voorzien in pampers of commodes, maar er zijn nog zoveel bedrijven die eigenlijk niet te missen zijn wanneer je kinderen in huis hebt! Denk bijvoorbeeld aan Mepal; samen met dit merk kan je de hele keuken in jouw kinderhuishouden op een fijne en overzichtelijke manier inrichten. Welke producten hiervoor goed geschikt zijn? Lees snel met ons mee! 

Fruitdoosje van Mepal

Het fruitdoosje van Mepal is een schot in de roos; het kan namelijk dienen voor verschillende doeleinden en komt altijd goed van pas. Gaan jouw kinderen elke dag naar de basisschool en wil je ze voorzien in hun dagelijkse fruitbehoefte? Daar is het doosje natuurlijk perfect voor! Maar ook wanneer je een picknick organiseert, fruit gesneden in de koelkast wil bewaren of wil zorgen dat er niet veel geknoeid wordt wanneer de kids fruit eten, is het handig om het fruitdoosje in te zetten! 

Kinderservies van Mepal

Wanneer je op de website van Mepal kijkt, raden we zeker aan om even onder de lijn ‘kinderservies’ te kijken. Eigenlijk slaat alles wat onder deze lijn valt de spijker op z’n kop wanneer het je gaat om het praktisch en fijn inrichten van de keuken voor in jouw huishouden met kids! Van praktische kinderbordjes tot drinkbekers waar de rietjes al in verwerkt zitten. Van een kinderbestekje tot een kinder drinkbeker; met de kinderlijn van Mepal weet je een paar dingen zeker. Eén; er gaat geen bestek, servies of glaswerk kapot. Twee; je kinderen kunnen eten zonder al te veel te knoeien. Drie; je hebt hippe en kwalitatief uitstekende producten in de kast staan, die ontzettend lang mee gaan! 

Brooddoos van Mepal

Ideaal; praktisch in gebruik én om mee te nemen. De brooddozen van Mepal zijn de perfecte oplossing wanneer je ervoor wil zorgen dat jouw kinderen een goede lunch mee op pad kunnen nemen. Van schoolreisjes tot een doodgewone dinsdagmiddag in de klas of schoolzwemmen op de woensdagmiddag; de broodtrommels van Mepal komen altijd goed van pas. 

Previous ArticleNext Article
INSPIRATIE ·

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *