De 3 meest opvallende huizen in Vlaanderen 0

huis

Ben je op zoek naar een nieuwe woning? Of wil je inspiratie opdoen om je huidige huis een make-over te geven? Dan is dit hèt artikel voor jou! We hebben de 3 meest opvallende huizen in Vlaanderen voor je op een rijtje gezet. Doe er je voordeel mee bij je eigen woning (of doe het juist niet!). 

In België heerst veel architectonische vrijheid. Het resultaat daarvan zie je in de grote verscheidenheid aan gebouwen, gevels en vormgeving. Dat past niet altijd even goed bij elkaar en soms is het ook gewoon lastig kiezen wat je nu precies wil. Dat was het geval bij deze woningeigenaar, of dat denken wij toch. Of het functioneel is, dat vragen wij ons af. Het huis lijkt wel een kunstproject met invloeden van Escher door al die trappen en ramen die niet op elkaar aan lijken te sluiten. Opvallend is het in ieder geval wel.

Voor sommige huizen werkt ook de omgeving niet erg mee.. Zoals bij de Vlaamse woning hieronder. Tja, je moet soms werken met wat je hebt en er was in dit geval niet erg veel ruimte voor speling. Als je dan toch graag een huis wil bouwen, maar de ruimte is erg beperkt, dan is dit het resultaat. Wij zijn benieuwd naar het uitzicht vanuit deze woning. Er zal wel geen sprake van zeezicht zijn (of welke vorm van zicht dan ook).

Tot slot hebben we een van de meest opvallende en kenmerkende woningen van Vlaanderen uitgekozen waarin je van alles wat terugvindt. Als huiseigenaar heb je gevoel voor architectuur niet altijd met de paplepel ingegoten gekregen. Dat blijkt maar weer met de woning hieronder. Het lijkt alsof deze woning uit elkaar valt van ellende, maar niets is minder waar. Waarschijnlijk werden de woningeigenaren het niet eens over stijl. Tja, dan sluit je een compromis. Dat doe je als geliefden toch? 

Wat vind jij van deze 3 unieke woningen? Laten we onthouden dat over smaak niet valt te twisten!

Previous ArticleNext Article
INSPIRATIE ·

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *