Pen, papier en authenticiteit 0

Kaartje Schrijven

Ken je dat gevoel? Wanneer je met pen op papier schrijft, krijg je instant die nostalgische flashback naar de lagere school. Het brengt je terug naar het ogenblik dat je je eerste letters leerde schrijven. Of toen je je nieuwjaarsbrieven schreef voor oma en opa waar je steeds zo fier op was. Probeer eens wat meer deze old school communicatie toe te passen, zeker voor speciale gelegenheden. Berichtjes sturen, snapchatten of even een belletje doen zijn vandaag natuurlijk veel populairder. Waarom is het de moeite om toch jouw pen en papier eens boven te halen? We zetten de redenen op een rijtje. 

Liefdevolle authenticiteit

Natuurlijk is het makkelijk om even een fijn berichtje te sturen wanneer jouw beste vriendin jarig is. Toch is het nog maar de vraag of de authenticiteit dan niet een beetje wegvalt. Getypte woorden of geschreven woorden? De ene is een keuze van gebruiksgemak, de andere één van liefdevolle authenticiteit, toch? Een verjaardagskaart voor je man of vrouw straalt liefde uit en je authentieke zelf waar zij zo verliefd op zijn. 

Creatieve belevenis

Laat je creatieve brein helemaal de vrije loop wanneer je pen en papier in handen hebt. Het is altijd prettig om jouw innerlijke schrijftalent van Jane Austen eens boven te halen. Maak daarnaast gebruik van gekleurde stiften, glitter, misschien een beetje parfum en je bent vertrokken. Bij het maken van uitnodigingen voor jouw huwelijksfeest, verjaardagsfeest etc. zullen jouw gasten die creativiteit zeker appreciëren. Een supertoffe bezigheid en je gaat blij zijn wanneer je ze daarna kan opsturen of overhandigen. 

Mooi decorstuk

Eens je jouw papieren werk hebt overhandigd aan je geliefden, kunnen ze het daarna een toepasselijk plaatsje geven als onderdeel van hun home decor. Een gezellig plaatsje zoeken bij de open haard of op het nachttafeltje. Zo kunnen ze uitkijken naar die speciale feestelijkheden wanneer ze jouw kaartje zien staan. Hopelijk maak dit het weinig waarschijnlijk dat ze vergeten op te dagen op jouw feest!

Laat het feest beginnen!

De laatste reden: het beste feest ooit! Het is nu ongetwijfeld dat jouw feest niet meer stuk kan. In het geval van een feestje maakt het gebruik van pen en papier bij de uitnodigingen de gelegenheid full circle. Wanneer je start met een goede entree, kan er nog maar weinig gebeuren dat roet in het eten gooit.  

Previous ArticleNext Article
CULTUUR, INSPIRATIE ·

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *